Øltype: India Pale Ale 
Alkohol: 6,0% vol. (33 cl.)
Forhandler: Føtex, 2 for 25 kr. 
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Stone Street IPA har jeg kun hørt gode ting om, især har HopDaddy røst denne i positive vendinger. Stone Street IPA er købt i Føtex, og til et tilbud på bare 25 kr for to. For et par aftner siden nød jeg øllen helt uden at anmelde den, men i aften får I en anmeldelse.

Udseende
Stone Street IPA har en flot ravfarvet glød, hvor man kan beskue livlige bobler stige til vejs. Skumkronen forsvinder hurtigt fra øllens overflade.

SAMSUNG CSC

Duft
Stone Street IPA er brygget med Cascade og Mosaic humle, der giver en frisk duft af grape og græs. Maltsødmen skinner ligeledes igennem og giver mig en svag duft af karamel.

Smag
Holy Molly, øllen er godt nok kold!
Mundfylden er en anelse skarp, da mængden af kulsyre er meget høj. Først fornemmes kulsyren og derefter sparker humlen ind, med en smag af grapefrugt. Bitterheden er forholdsvis høj, og efterlader mig med en tør eftersmag.

Konklusion
En halvliters IPA til bare 12,5 kr, det er faktisk ganske udmærket. I denne øl får du en god omgang humlesovs tilsat en et skvat malt, der giver øllen en my af sødme til at opveje den megen bitterhed. Inden for prisen, burde Stone Street IPA få 4 ud af 5 kapsler. Dog kan jeg “kun” give 3 ud af 5 kapsler inden for øltypen.

3 ud af 5 kapsler. 

ol3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: