Som noget nyt kåres i år Årets Ølbar. Vinderen blev i mit tilfælde Basement Beer Bar. Læs mere om herunder hvorfor.

2016 blev året hvor jeg har besøgt flest forskellige ølbarer rundt om i det danske land.

I marts var jeg en tur i København for at besøge min søster, da vi skulle ind og se Xfactor live. Det var en speciel oplevelse, at se Xfactor, for de synger ikke ud til publikum men til kameraet.
Senere den weekend mødtes jeg med Tobias (eks medlem af Rookiebeers) for tage en tur rundt på diverse ølbarer i København. Vi kom omkring Mikkeller & Friends, Koelschip, Ølsnedkeren, Kølsters Tolv Haner på Nørrebro og Ølbaren. Der er et fantastisk ølliv i København og noget for enhver smag og pengepung. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

15540522_10211584787635238_600448514_o

Da FLASK åbnede i Aarhus d. 4. maj, var jeg nede for at dække dagen og skrive en artikel om det.
Hen af dagen besøgte jeg Mikkeller Bar Aarhus, en lækker bar med det særprægede rustikke look, som man finder i alle Mikkellers ølbarer. Senere på aftnen besøgte jeg Mig og Ølsnedkeren. Aarhus har ligeledes fået sig et imponerende udvalg af ølbarer and more to come.

15502653_10211584787515235_290308710_o

Jeg har dog hjemme i Aalborg, og hvad gør man som ølelsker i Aalborg? Man tager selvfølgelig på Basement Beer Bar.
Aalborg har altid manglet en ølbar med fokus på mikrobryg, så for to år siden åbnede Basement Beer Bar i et kælderlokale på Løkkegade.

img_20160909_195053

Når jeg skal have mig en god, spændende eller speciel øl, tager jeg på Basement Beer Bar. Basement Beer Bar har et altid skiftende øltavle, med tyve haner af forskellige øltyper. Hvis du har forelsket dig i en øl, og tænker at den skal med hjem, så har du mulighed for at købe dig en crowler. Det gjorde jeg så sent som i weekenden, hvor Basement havde GBG Beer Week og Amazing Haze på hanerne.

SAMSUNG CSC

Der er altid gode øl på hanerne og hyggelig stemning i kælderen. Hvad mere kan man ønske sig?
Jeg ønsker Nikolaj, Svend, Mads og Patrik alt godt fremover og må Basement Beer Bar få mange gode år endnu. Tillykke med Årets Ølbar 2016.

Årets Ølbar 2016 i følge danske ølbloggere:

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: