Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 7,5% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 23,25 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Januar er som bekendt den måned med udsalg, hvilket også gør sig gældende hos Bestofbeers.dk, hvor mere end 200 øl er blevet sat ned med 25%.
Derfor var jeg et smut forbi butikken for at se hvad de havde på lager. Jeg endte med at købe tre øl fra Lagunitas: IPA, A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale og Sucks Brown Shugga’ Substitute Ale. Alle øl sat ned fra 35,- til 23,25,-, det var næsten for godt til at være sandt.

img_20170117_202344

Udseende
A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale er en halvt gennemsigtig kornfarvet India Pale Ale. Skummet ligger i en fingers tykkelse tæt og cremet på toppen, hvilket gør øllen meget indbydende.

Duft
Med min snotnæse, som jeg har rendt rundt med i snart en uge nu, kan jeg opfange en sødelig aroma. A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale besidder en tung aroma af malt, der dufter af karamel. Selvfølgelig spiller humlen også ind med en aroma af appelsin og fersken.

SAMSUNG CSC

Smag
A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale har en behagelig mundfylde, hvor kulsyren prikker i ganen og på tungen, på trods af kulsyren føles øllen cremet.
A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale smager af appelsin og citrus, og har en sødmefuld smag af karamel. Eftersmagen er dejligt bitter med et godt bid, og A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale giver en tørt eftersmag.

Konklusion
A Little Sumpin’ Sumpin’ Ale er en god og gedigen India Pale Ale af den gammeldaws slags. En India Pale Ale med et behageligt humlebid og en lækker maltet sødme.

4 ud af 5 kapsler. 

4kapsel

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: