Øltype: Classic (Märzen) 
Alkohol: 5,0% vol. (50 cl.)
Forhandler: SuperBrugsen
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler. 

I weekenden var jeg sammen med fire venner til Aalborg HK’s ØL-messe – fire timer til 175 kr, hvor man i de fire timer ølmessen varede måtte drikke alle de smagsprøver man ville.

Efter ølmessen var vi ude for at købe ind og hente pizza. Der blev selvfølgelig købt øl, og i morges opdagede jeg, at der var efterladt en øl i mit køleskab. Derfor kaster jeg mig nu over den økologiske Pokal Classic, som er genoptaget og brygget af Bryghuset Braunstein i anledning af COOP’s 150 års jubilæum.

Duft
Pokal Classic dufter meget af malt, heftigt af krydderier og med et snert af sur kaffe.

SAMSUNG CSC

Smag
Den sure kaffe og den heftige krydderblandning forsvinder heldigvis i smagen, og øllen bliver helt behagelig at være i selskab med.
Pokal Classic har god kulsyreholdig mundfylde, som en øl inden for øltypen har. Bag den megen prikken på tungen, dukker en smag af karamel og mellemristet malt op. Eftersmagen er ret sød og bliver hurtigt lidt kvalm.

Konklusion
Pokal Classics duft forstyrrer min næse alt for meget til at jeg bryder mig om den (duften altså). Smagen er derimod anderledes sød og mere behagelig end duften.
Dog er jeg ikke ovenud begejstret for Bryghuset Braunstein økologiske Pokal Classic, da den bliver en anelse for kvalm i eftersmagen, og duften er så diffus.

2 ud af 5 kapsler.

2kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: