Øltype: Belgian Ale
Alkohol: 8% vol. (33 cl.)
Forhandler: Itato, 15 kr. (messe-pris)
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Det er altså ikke tit jeg ser øl med patentlåg, men når jeg gør køber jeg den. Sådan næsten.
Denne øl har jeg også købt, da jeg var til AHK ØL-messe.

Duft
Øllen dufter af rugbrød, og har en sød-syrlig næsten yoghurt-agtig duft over sig.

img_20170222_193548

Smag
Øllen er brygget med honning, koriander og appelsinskal, som nu jeg tænker over det sagtens kan smage.
Øllen har en frisk karakter, hvor megen kulsyre spiller ind og liver øllen gevaldigt op. Efter kulsyreangrebet kommer en sød næsten kvalm smag af honning og appelsinskal. Øllen har et kraftigt kandiseret udtryk, der går over i eftersmagen, og som hænger lidt for længe.

Konklusion
Barbãr Cuvée Spéciale 140 er en søde og krydret øl. Den disker op med en masse kulsyre i starten og til slut (jeg bøvser ret meget). Dernæst overtager sødmen, der bliver lige en tand for meget. Dog kan jeg ikke smage skyggen af alkohol, og øllen holder trods alt 8% vol.

3 ud af 5 kapsler.

3kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: