Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 6,2% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 30 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

Jeg har anmeldt Lagunitas – IPA før, faktisk. Det var den gang i tidernes morgen, hvor jeg mener, at jeg ikke rigtig brød mig om IPA’er. Nu får I den igen, og jeg vil også mene at den fortjener en tur til i manegen.
Efter en søgning på min egen hjemmeside viser det sig faktisk, at jeg slet ikke har smag IPA’en før, men derimod Pale Ale’en. Så der har slet ikke været nogen grund til at læse alt dette. Undskyld.

Duft
Øllen har en god maltet aroma, der dufter lidt at brød og karamel. Humlen skinner da også igennem og giver mig en let og frisk duft af appelsin.

img_20170301_205415

Smag
Malten følger med over i smagen, og er noget af det første der dukker op. Dernæst overtager humlen for fulde sving, der er brugt rigelige mængder bitterhumle. Det stikker og prikker på tunge og gane.
Lagunitas – IPA smager af citrus, appelsin og af krydderier. Eftersmagen er præget af øllens høje bitterhed, eftersmagen er lang og tør.

Konklusion
Lagunitas – IPA er en klassisk amerikansk India Pale Ale, god maltbase og en kraftig humle til følge. Ydermere har jeg drukket øllen på ligeknap 30 minutter, det må betyde at den er enormt letdrikkelig, plus at jeg skulle være færdig med øllen og anmeldelsen inden sjette afsnit af Homeland der starter kl. 21.30. Over and out.

4 ud af 5 kapsler. 

4kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: