Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 12% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 100 kr.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Det er nu anden gang jeg smager på Anagram fra svenske Omnipollo og Dugges Bryggeri. Første gang var et besøg hos Basement Beer Bar, hvor Svend gavmildt delte en flaske han havde med – tak til Svend. Her blev øllen ikke officielt anmeldt, men fik en Instagram-opdatering med på vejen.
Anden gang Anagram blev smagt var sammen med min kammerat Mikkel. Vi havde været med til at indvie den nye Kulturbro, altså en gangsti på togbroen der forbinder Nørresundby og Aalborg med hinanden. Det havde været en kold og våd tur, så syntes at vi fortjente en flaske sort øl at varme os på.

img_20170304_142940

Duft
Intens aroma af blåbær-cheesecake, som kan deles op i tre lag: blåbær, ostecremen og kiksen. En anelse chokolade dukker også op.

Smag
Smagen af cheesecake er knapt så overdøvende i smagen som i duften. Anagram har en lidt kunstig smag af blåbær, men også smagen af ostecreme, vanille, og kiks. Mundfylde er cremet og lækker, lidt kulsyre bringes dog frem, og frisker øllen op. Eftersmagen er præget af en bitter og sød smag. Alkoholen et særdeles også fremtrædende og varmer godt på vejen ned.

Konklusion
Anagram er en ekstraordinær øl. Det er ikke hver dag man drikker en blåbær-cheesecake.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: