Øltype: Scotch Ale
Alkohol: 11,1% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 55 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Udseende
Han ser lidt klam ud ham Backwoods Bastard. Jeg kommer både til at tænke på Radagast the Brown fra Hobbitten, og den slemme skurk i True Detective sæson 1.
Farven på øllen er brun til sort, hvor næsten intet lys skinner igennem. Skummet er gråbrunt, med store blonder.

IMG_20170307_095911_719

Duft
Backwoods Bastard har en aroma af rosiner, egetræ og bourbon. Duften af ristet kaffe breder sig også op i mine næsebor og intens mørk chokolade.

Smag
Backwoods Bastard har en tung og olieret mundfylde. Øllen klistrer til tænder, gane og tunge. Backwoods Bastard har en heftig smag af bourbon og egetræ. Ligesom aromaen kommer smagen af kaffe og mørk chokolade også op, og som en lille note fornemmer jeg smagen af lakridsrod.
Eftersmagen bliver lige lidt for meget på den lange bane. Den stærke smag minder om rosiner væddet med rom og Backwoods Bastard har en varmende og næsten brændende fornemmelse fra hals til mave.

IMG_20170315_201755

Konklusion
Backwoods Bastard er en tung øl. Bourbon-tønderne kan jeg både dufte og smage, selv ikke i eftersmagen slipper den sit tag. Det smager af æblebrændevin, som sætter godt gang i min mave. Jeg kan ikke helt bestemme mig for, hvor godt jeg kan lide Backwoods Bastard. Måske den er lidt for krads til maven min? Men nogle middelmådig øl er det heller ikke, så jeg ender på:

4 ud af 5 kapsler. 

4kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: