Øltype: Barley Wine
Alkohol: 10% vol. (50 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Forrige mandag anmeldte jeg Dario The Dark Don en russian imperial stout. I dag anmelder jeg hans kone Marianne The Moody Milf. Marianna er en pale barley wine på 10% vol.
Tak til Bestofbeers.dk for denne mobster milf af en barley wine.

IMG_20170426_215603_379

Udseende
Pale barley wine, det er en okay en lys barley wine. Ja, den er jo næsten orange, som noget af det allermest hypede tropejuice vi drikker pt.

Duft
Marianna dufter af mandler, marcipan, karamel og en god sjat alkohol.

IMG_20170426_220312

Smag
Jeg nyder faktisk ret meget Marianna. Marianna har en god mundfylde, hun er sød uden at være for sød. Øllet klistrer let til læber og gane. Der er intet der kradser på vej ned i halsen, det er sødt og blødt. Eftersmagen er efterfulgt af en forførende smag af karamel og alkohol.

Konklusion
Marianna ryger lige i blodet, og i skrivende stund er jeg nok en anelse fuld. Inden jeg gav mig i kast med denne anmeldelse, formåede jeg at spilde noget af øllen udover min pc, men den virker heldigvis endnu.
Det er nok den sødeste øl jeg nogensinde har drukket fra Amager Bryghus.

4 ud af 5 kapsler.

3 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: