Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 7% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Tak til Bestofbeers.dk for denne øl fra To Øl. !PA Simcoe, Centennial, Nelson Sauvin er en del af To Øls nye Shock Serie, bestående af denne IPA. En double IPA, !!PA Citra og Galaxy og en tripel IPA, !!!PA Simcoe og Mosaic. På henholdsvis 7%, 9% og 13% vol.

IMG_20170501_214142

Duft
!PA har en let krydret duft. Bag den krydrede duft gemmer sig ligeledes en aroma af mango, fersken, appelsin og citron – en ganske liflig aroma.

Smag
!PA har en fed mundfylde, det føles som om man kan tygge på den. !PA smager af fersken, mango og lidt som frugtig tyggegummi. Alkoholen fylder en helt del i !PA, den bringer en god sødme med sig. Eftersmagen er præget af smagen af alkohol og en god tør bitterhed.

IMG_20170501_215033

Konklusion
Det er en rigtig dejlig India Pale Ale denne !PA. Den smager som en helt almindelig India Pale Ale med en god omgang humle, og en tydelig men ikke overgearet smag af alkohol. Jeg ser frem til at smage de resterende to øl i serien.

4 ud af 5 kapsler.

4kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: