Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 10,5% vol. (66 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Tak til Bestofbeers.dk for Imperial Mexican Biscotti CAKE Break, der et blend mellem Imperial Biscotti Break og Mexican Cake. I lørdags smagte jeg også på Imperial Mexican Biscotti CAKE Break (IMBCB), og da det var nr. 12 ud af 16, var jeg ikke så begejstret for øllen, den var ligesom for meget. Derfor giver vi den endnu et skud, og en ny chance.

Duft
IMBCB dufter af kanel, kiks, kakao, chokolade, karamel og farin. Det er seriøst en duft af kanelsnegle. Ovenikøbet hænger en fed aroma af alkohol i glasset. Det er bare lækkert.

Smag
Det er en fuldfed bajer den her, det er fyldende kagedej. Alkoholen og chilien varmer godt i halsen, og mens den varmer dukker en dejlig smag af kanel og chokolade op.

Konklusion
IMBCB er en bombe af smagsindtryk. Alkoholen og chilien ligger og ulmer i eftersmagen. En fantastisk aroma af kage og kiks (kiksekage), karamel og chokolade sidder i vores næser. Smagen af chokolade og kaffe giver øllen en god mundfylde.
Imperial Mexican Biscotti CAKE Break er en rigtig god øl, hvor man simpelthen kan smage alle nuancer. Øllen er et must for alle der elsker kage og øl.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: