Øltype: Imperial IPA
Alkohol: 12% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Tak til Bestofbeers.dk for dette monster af en Imperial IPA på hele 12% vol. brygget med mango og appelsin. En spritny øl fra Evil Twin, der skriver lidt om øllen her:

Despite the crudeness it is tricky to make an effective Moloto Cocktail. Despite the unruly nature of the rebel it is very tricky to resist accepeted conventions. Molotov Cocktail is a tour de force in hoppiness, it’s a spark for action and by far one of the most anti-authoritative beers ever made by Evil Twin Brewing.

Udseende
Det er altid lækkert med en øl på dåse. Jeg fortaler for øl på dåse! Dåsen står flot i sin sorte farve, og det røde kapow med den hvide skrift.
Øllen er gyldengul og halv uklar, faktisk er den meget gennemsigtig. Det ligner lidt æblejuice på små 12%. Skummet er det selvsagt ikke meget af.

IMG_20170630_215527

Duft
Molotov Cocktail dufter sødt af appelsin, kandis og alkohol. Duften af alkohol er så stærk at det næsten svier i øjnene. Det er en ret fortryllende duft Molotov Cocktail har, og jeg sidder og kommer til at tænke på en Barley Wine.

Smag
Mundfylden er fed, klistret og bare helt af en anden verden. Det er en vildt sukkerholdig øl, og det overraskende så lidt bitterhed Molotov Cocktail har. End ikke i eftersmagen dukker den op.
Molotov Cocktail smager af sukker og appelsin. Da jeg var barn fik jeg en gang imellem en “sutteappelsin”. Min far skar et hul i toppen af appelsinen, og puttede et par sukkerknalder ned i appelsin. Det var tider.
Ved hver slurk breder alkoholen sig helt op i næsen og ned i fødderne.
Eftersmagen er præget af den ekstreme alkoholstyrke og den evigt søde smag.

IMG_20170630_221755

Konklusion
Fornyligt smagte jeg To Øl – !!!PA, der er en triple IPA på 13% vol, og den var virkelig ikke god. Den var alt for maltet og smagen af alkohol var øredøvende.

Evil Twin har i derimod helt styr på lortet, og ikke lort på styret. Det er en balanceret Imperial IPA, der er ren i spyttet. Alkoholsmagen er lækker, og sødmen fra appelsiner og mango giver øllen den helt rigtige vinkel. Den eneste anke jeg har, er at jeg har svært ved finde bitterheden i øllen. Ellers er der ikke en finger at sætte på den. Dog vil jeg godt lige pointere, at jeg ikke kunne drikke særlig meget af øllen, det blev til maks 10 cl af 33 cl. Det er altså en superstærk øl, der næsten tendere en Barley Wine.

4 ud af 5 kapsler. 

4kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: