Øltype: India Pale Ale 
Alkohol: 7,2% vol. (50 cl. dåse)
Forhandler: Mikkeller webshop, 70 kr. (Limited Edition, udsolgt.)
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler. 

Forleden dag skrev Peter fra The Master of Hoppets til mig, og spurgte om jeg ville købe et par dåser fra Mikkeller SD som han havde bestilt, da den oprindelig køber var sprunget fra. Jeg sagde ja tak, og har i dag nu hentet to dåser. Øllene er helt friske og kun ca. tre uger gamle.

IMG_20170708_185937_512.jpg
Henry Hazesmith & Sally Blossom

Udseende
The haze is strong with this one! Det er nok omtrent den hazieste øl jeg nogensinde har set. Sally Blossom ligner ananasjuice med en orange-gullig farve. Skummet er cremet, hvidt og med gule og grønne rester af humle flydende på toppen.

Duft
Sally Blossom dufter af honning, ikke en virkelig sød honning, men duft af honning med lidt mere citrus her af appelsin. Sally Blossom har samtidig florlette flora over sig. Sally Blossom besidder en utrolig fyldigehed som var den brygget med laktose. Uh, det er en lækker duft.

SAMSUNG CSC

Smag
Jeg befinder mig i landet bestående af mælk, øl og honning. Jeg hopper i floden og tager en stor slurk og ligger mig om på ryggen. Ind imellem tager jeg slurk af flodens vand, der smager af honning, appelsin og citrus.
Sally Blossom har den fedeste mundfylde du kan forestille dig. En mundfylde på højde med en imperial stout brygget med laktose. Øllet klistrer meget lidt til gane og tænder, det har været værre. Eftersmagen er sød, lidt klæg og med en lille smag af alkohol.

Konklusion
Jeg har lyst til drikke Sally Blossom uden at tænke over hvad jeg skal skrive. Sidste tår er nu drukket og jeg har været underholdt fra start til slut. Sally Blossom er let, frisk, sød, fyldig og fandenivoldsk nem at drikke.

5 ud af 5 kapsler. 

5kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: