Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 7% vol. (50 cl. dåse)
Forhandler: Himmeriget, 70 kr. (Kan ellers købes hos FLASK eller Bestofbeers.dk)
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Onsdag d. 26. juli kørte min bror og jeg til Sjælland. Niels skal starte på læreruddannelsen i København, og  denne onsdag skulle han hente sin nøgle til hans nye kollegieværelse. Vi fik pakket ud, sovet en bette lur og ved 16 tiden mødtes vi med vores søster, Marie, der bor i København.
Vi spiste på Warpigs, hvor vi fik en omgang Pork Shoulder, og en IPA til. Derefter gik vi en tur i Khioskh, hvor jeg købte en fadlagret imperial stout fra svenske Nerdbrewing, bagefter var det jo nærliggende at smutte forbi Fermentoren til en enkelt øl. Her fik jeg mig et glas Amazing Haze, det er altid godt.
Jeg fik postet et par billeder på Craft Beer Forum DK, og inden længe skrev Peter til mig, om jeg var i København. Han ville nemlig gerne have et par øl med hjem fra Himmeriget, hvis jeg skulle den vej.


Jeg spurgte Marie og Niels, om det var i orden med dem, at tage et smut forbi Himmeriget, og det var de friske på.
Himmeriget havde netop fået tre helt friske IPA’er hjem fra USA: Evil Twin Brewing – Consumed 15 today, Diana. All Galaxy, Evil Twin Brewing & Monkish – Molotovish og Monkish – Water Ballon Fighters. Jeg endte med at købe seks øl – tre til Peter og tre til mig.
På turen hjem til Thisted, gjorde Niels og jeg holdt i Middelfart. Her ligger en af Danmarks bedste ølforhandler Middelfart Kvickly. Butikken har et imponerende ud af øl, og over 800 forskellige øl skulle være på hylderne.
Jeg endte med at købe otte øl i Middelfart, blandt andet fem øl fra Northern Monk og Muddle fra Stigbergets. Jeg kan kun anbefale folk at tage et smut omkring Kvickly i Middelfart.

Duft
Melon, mango, passionsfrugt og ananas. Det er endnu en fantastisk duftende NE IPA.

Smag
Øllen har en magisk fyldig og rund mundfylde. Det er vel nok den blødeste øl jeg nogensinde har drukket (det siger jeg altid). Øllen smager af tropisk frugttyggegummi og lidt af græs, hold nu op hvor smager den godt. Eftersmagen er faktisk lidt bitter, hvilket spiller godt op imod den kraftige fedme og sødme.

IMG_20170728_165352

Konklusion
Dette er tolvte øl fra Evil Twin jeg smager, og ud af de 12 har jeg givet to øl topkarakter: Evil Twin – Honey I’m Home! og Evil Twin Brewing / 7venth Sun Brewing – Citra Sunshine Slacker. Dette kommer til at ske igen, og denne gang til en New England-style IPA.

 

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

3 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: