Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 12% vol. (66,5 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 120 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Jeg har et par gange fået Even More Jesus på fad på Basement Beer Bar, men jeg har aldrig drukket den på flaske, eller for den sags skyld anmeldt den her på bloggen.
Derfor købte jeg mig en flaske en gang tilbage i maj, og jeg har længe skulle tage tilløb til øllen. Flasken har en lidt voldsom størrelse, på hele 66,5 cl. og så lige 12%. Så det er en deleøl, og jeg deler da også øllen med mine forældre.

Udseende
Even More Jesus er sort som graven.  En ring af lysebrunt skum ligger langs kanten på glasset.

Duft
Even More Jesus dufter fantastisk! Mørke frugter, mørk chokolade, karamel, lidt tobak, brun farin og alkohol pryder øllen.

Smag
Even. More. Jesus. Det er ikke nok med Jesus, vi skal have endnu mere. Ligesom med imperial stout, det er heller ikke nok med en stout. Nej vi topper den lige op med endnu mere af alting.
Even More Jesus har en fyldig mundfylde som få. Den smager af mørk chokolade, kaffe, mørke bær og portvin. Eftersmagen er langvarig med en smag af lidt røg og alkohol.

Konklusion
Even More Jesus er en sippe-øl med stort S. Med mindre du er en hund efter kulsorte og alkoholtunge imperial stouts, så skal du sørge for at dele øllen. Lige indtil eftersmagen nyder jeg øllen i fulde drag. Aroma, mundfylde og smag er alt sammen en udsøgt fornøjelse, men eftersmag bliver en anelse for krads, tør og lidt klæg.

4 ud af 5 kapsler.

4kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: