Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 11,6% vol. (37,5 cl. flaske)
Forhandler: Kihoskh, 96 kr. 
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler. 

Udseende
Det er knapt jeg kan tvinge øllen ud af flasken, men ud kommer der den sorteste øl man kan tænke sig. Intet skum kan svinges frem, ikke andet end store bobler, der forsvinder med lynets hast.

IMG_20170825_211126

Duft
Helt fantastik duft af figner, egetræstønder, vanilje, mørk chokolade, brun farin og en behagelig omgang booze. Sød finsk lakrids dufter Indexoutofbounds også af. Kunne jeg bare sniffe denne øl i mig, så havde jeg gjort det.

IMG_20170825_210640

Smag
Indexoutofbounds har en fed og olieret mundfylde, den klistrer til tænder, tunge og læber.
Indexoutofbounds smager næsten som den dufter: figner, egetræstønder, lakrids, vanijle, brun farin og alkohol der emmer af fadlagring.
Eftersmagen er behagelig og har en ristet smag af kaffe. En smag der længe bliver hængende og som bare bliver bedre og bedre.

IMG_20170825_210958

Konklusion
Hvert et snif og hver en slurk er en nydelse. Indexoutofbounds er en vanvittig kompleks og balanceret øl. En oplevelse har ende til anden.

Indexoutofbounds Oak Aged Imperial Vanilla Stout er den bedste stout jeg har smagt i år. Prairie Artisan Ales & Evil Twin Brewing – Barrel Aged Bible BeltAmager Bryghus – Double Black Mash 2017 og Evil Twin Brewing & Westbrook Brewing Co. – Imperial Mexican Biscotti CAKE Break må alle se sig slået af Indexoutofbounds Oak Aged Imperial Vanilla Stout, for den er simpelthen fænomenal.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: