Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 10% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: FLASK, 53 kr.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Med S’morbidly Obese har norske Cervisiam brygget en s’mores-øl (skumfidus, chokolade og kiks), for alle os der har glemt de tre vigtige ingredienser derhjemme, når vi endelig sidder ved lejrbålet.

Tre eller fire skumfiduser over blå/grill, er lige det jeg kan klare inden kvalmen melder sig. Derfor er jeg spændt på om Cervisiam kan balancere S’morbidly Obese, så den ikke hurtigt bliver alt for kvalm.

Udseende
Endnu engang har Cervisiam begået en fantastisk flot etikette. Dåsen er præget af tre skumfidusmonstre.
Øllen hældes med ynde ud af dåsen og ned i glasset, og skummet er beige og cremet.

IMG_20171009_203341

Duft
S’morbidly Obese dufter fantastisk godt. En duft af vanilje, skumfiduser og kandiseret sukker – duften af grillede skumfiduser!

Smag
Bhuthurt er doublemæsket for at besidde en fed og cremet mundfylde, men det har S’morbidly Obese ikke brug for. Nej, S’morbidly Obese er bare brygget med havre og laktose, for at frembringe den fede og fyldige mundfylde, og det kan vi lide.

S’morbidly Obese smager af chokolade, karamel, vanilje og selvfølgelig af skumfiduser. Smagen af grillede skumfiduser hænger i eftersmagen, og den bliver faktisk lidt kvalm i den sidste ende.

IMG_20171009_203438

Konklusion
Tre eller fire grillede skumfiduser, og jeg er ved at få nok. Men med S’morbidly Obese så kan jeg bare blive ved og ved. Selvom den er lidt kvalm i eftersmagen, så er det en rigtig lækkerbisken.
Cervisiam giver Omnipollo kamp til stregen med denne skumfidus-øl. Jeg synes faktisk, at den smager bedre end Hypnopompa.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: