Øltype: Saison
Alkohol: 4,8% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Købt via crowdfundingkampagne. 
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Den 1. marts annoncerede det nystartede bryggeri People Like US, at de havde oprettet en crowdfundingkampagne. Her kunne man skyde nogle penge i bryggeriet, mod enten at få øl eller døbe en gæringstank.
Jeg købte en six-pack til afhentning på Thisted Bryghus, da People Like Us får brygget nogle af deres øl på Thisted Bryghus.
People Like Us er et helt specielt bryghus, der kun ansætter mennesker med autisme. I kan se crowdfundingkampagnen via linket her, og læse mere om partnerskabet med Mikkeller her.

IMG_20171107_204927

En gang midt september kunne jeg så hente seks People Like Us-øl fra Thisted Bryghus. Det var min far der hentede øllen, og inden jeg vidste af det, havde han drukket to af dem. Han skulle jo lige smage.
I posen var der seks styk Hell’s Saison og seks beer coasters. Jeg synes måske at det var lidt kedeligt med kun en øltype, jeg havde måske håbet på et par stykker.

Udseende
Hell’s Saison er en rødbrunlig sag, ufiltreret og med et let cremet skum.

Duft
Hell’s Saison dufter lidt af kaffe, en snert af banan (saisongæren), og af krydderier.

IMG_20171107_205018

Smag
Til denne anmeldelse drikker jeg den sidste af de seks øl og jeg må sige at smagen vokser på mig, da jeg ikke rigtig kunne øllen til at starte med.
Hell’s Saison har en let mundfylde med en let perlende kulsyre. Den smager af kaffe, karamel og krydderier. Eftersmagen er på en gang læskende, men tørrer hurtig ud i mundhulen.
Hell’s Saison er den første øl jeg har smagt fra People Like Us. Saison er en ret traditionel øltype, så næste øl fra People Like Us må gerne være en IPA, måske.

IMG_20171107_212127

PS. Efter at have siddet med næsen i øllet et stykke tid nu, synes jeg at den begynder at lugte mere og mere af smør. Sådan duftede den ikke for tre uger siden, og det er egentlig lidt skuffende, for øllen kan jo holde sig til d. 26/6/19?

3 ud af 5 kapsler.

3kapsel

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: