Øltype: Imperial IPA
Alkohol: 8% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Hoptimism.co.uk, udsolgt.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Sammen med Michael købte vi en flok øl fra den engelske webshop Hoptimism.co.uk. Her kan man få fat en masse nye øl, især engelske øl; Cloudwater, Northern Monk Brewing Magic Rock Brewing.
Jeg endte med at købe syv øller. Tre øl fra Magic Rock Brewing og fire øl fra Cloudwater. De syv øl inklusiv halvdelen af porto kostede blot 311 kr, det er billigt.

Udseende
Cloudwater har sammen med Dry and Bitter lavet en genial udsmykning på denne dåse. Dåsen forestiller simpelthen en bluetooth speaker kaldet Mobile Speaker. Det er lidt svært at vise på billedet, men lækker er den.
I glasset står en virkelig flot øl. Det ligner appelsinjuice, og med den flotteste gule farve jeg længe har set.

IMG_20171109_212011

Duft
Mobile Speaker er brygget med uanselige mængder humle. Cloudwater skriver selv, at det er deres mest tørhumlede øl nogensinde – 30 gram pr. liter. Cloudwater og Dry and Bitter har brugt Citra, Galaxy, Simcoe og Mosaic som aromahumle, og Columbus som bitterhumle.
Mobile Speaker dufter af lækkert af ananas, mango og med en vidunderlig fedme dukker ligeledes op. Mobile Speaker er ikke brygget med laktose, men havre og hvedemalt.

IMG_20171109_205111

Smag
Fedmen dukker øjeblikkeligt op, samtidig er der godt gang i kulsyren, der prikker lystig på tungen. Alkoholen er også fremtrædende og varmer ned gennem halsen.
Mobile Speaker smager af tropiske frugter, her af mango, appelsin og grapefrugter. Eftersmagen er noget mere bitter end man er vant til inden for New England-genren. Øllen ender tørt og bittert ud.

Konklusion
Med de mængder humle, er Mobile Speaker en ren humle- og frugtbombe. Det er en double IPA med både fedme og bitterhed. Det er en fantastisk godt afstemt øl, hvor det er muligt at smage alle ingredienser. Mobile Speaker får et stort femtal af mig.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: