Med mere end to års forsinkelse bringer vi her opfølgeren til “En øl-novice kommer til København Part 1.” Øl-novicen der tog til København er Tobias. Tobias bor stadig i København, og måske vi kunne få endnu en reportage fra ham igen.
Her i denne opfølger, har Tobias været omkring Fermentoren, Ølsnedkeren og Søernes Ølbar.

Fermentoren, Halmtorvet 29C, København V.

fermentoren
Fermentoren har 20 haner. Lidt mindre og lidt hyggeligere end tvillingen i Aarhus. Øl-udvalget var so-so. Der var dog en gueuze på (Girardin White Label), hvilket jo er gode takter. Kunne godt have savnet lidt vildere øl på menuen.

4 ud af 5 kapsler.

4kapsel

Ølsnedkeren, Griffenfeldsgade 52, København N

ølsnedkeren
Brewpub med 7-8 øl på hanerne. Øllene er knapt så ekstreme men gennemgående velsmagende og tilgængelige for de fleste. Priserne er særdeles hæderlige (45 kr for en stor IPA), hvilket jo varmer en “fattig” studerendes øl-hjerte. Happy hour mandag og lørdag eftermiddag. Hyggelig indretning og et relativt ungt klientel – måske er det de lidt billigere priser der lokker.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

Søernes Ølbar, Sortedam Dossering 83, København Ø

søernesølbar

Søernes Ølbar 20 haner. Udmærket øludvalg denne aften. Dog appellerede det måske lige bredt nok med Hancock, Weihenstephaner og Thisted Bryghus. Jeg vil helst ikke købe supermarkedsøl til så høje priser når jeg tager på “craft beer”-bar. Indretningen er rigtigt hyggelig og det er dejligt, at der er lidt bedre plads end på f.eks. Fermentoren, der hurtigt virkede proppet. Da vi skulle til at forlade stedet omkring kl 22, stillede en DJ op og spillede dejligt afslappet musik (Balstyrko da vi gik, så vidt jeg husker). Dette er jeg meget begejstret over og det viser helt klart gode takter om, at det at gå på ølbar skal være en helhedsoplevelse. Øllet kan ikke bære det alene. Så kunne man ligeså godt sidde derhjemme.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: