December er ligmed jul og gaver, og i øllets verden går vi amok i juleøl. Det er også i december måned, at vi kigger tilbage på året der gået. Dette har en række danske ølbloggere nu gjort, de sidste to år, og 2017 er ingen undtagelse.

Sidste år vandt Basement Beer Bar prisen som Årets Ølbar, og igen i år går prisen til Basement Beer Bar.

IMG_20171206_215328

Sidste år skrev jeg om Basement Beer Bar:

Når jeg skal have mig en god, spændende eller speciel øl, tager jeg på Basement Beer Bar. Basement Beer Bar har et altid skiftende øltavle, med tyve haner af forskellige øltyper. Hvis du har forelsket dig i en øl, og tænker at den skal med hjem, så har du mulighed for at købe dig en crowler. Det gjorde jeg så sent som i weekenden, hvor Basement havde GBG Beer Week og Amazing Haze på hanerne.
Der er altid gode øl på hanerne og hyggelig stemning i kælderen. Hvad mere kan man ønske sig?

15502653_10211584787515235_290308710_o

Heldigvis er der ikke meget, der har ændret sig på Basement Beer Bar det forgangne år. Dog har Mads og Svend forladt skuden efter tro tjeneste i flere år. I deres sted er Pernille og Kasper blevet ansat, og de gør et fortrinligt stykke arbejde.

Nyeste tiltag hos Basement Beer Bar er Beer Flights – hvor man kan købe fem forskellige øl af 10 cl, hver lørdag. Jeg har endda været så heldig, at vinde sådanne en Beer Flight for to personer, så jeg har endnu til gode at prøve dette.

Udover 20 øl på hanerne har Basement Beer Bar også et godt udvalg af flaske – og dåseøl på køl. Tilbage i april smagte jeg på Amager Bryghus & Jameson – Green, Green Banshee sammen med Peter (Peter og jeg er iøvrigt igang med at brygge øl – tjek os ud på vores Instagram-profil Egholm Alefarm). Green, Green Banshee er en Imperial Stout lageret på Jameson Whiskey fade, og var omtrent et år gammel. Det var virkelig godt!

Jeg har faktisk anmeldt et par stykker fra Basement Beer Bar blandt andet: Amager Bryghus – The Dark Overlord (Tap Edition), Alesmith Brewing Co. – Speedway Stout, Hawaiians Specialty Blend, Founders – Breakfast Stout, Thisted Bryghus – Limfjordsporter lagret på Stauning Rye Whiskey fade og Mikkeller – Blackest.

15540522_10211584787635238_600448514_o

Jeg holder rigtig meget af gå en tur på Basement Beer Bar. Her finder man altid godt øl på hanerne, og møder gode mennesker at snakke med. Ølnørderi er det bedste nørderi – og ølnørdet bliver der.

Jeg ønsker Nikolaj, Patrik, Pernille og Casper alt godt fremover og må Basement Beer Bar få mange gode år endnu. Tillykke til Årets Ølbar 2017.

Årets Ølbar 2017 i følge danske ølbloggere:

Ulkløbben
Levemand
Ousen om øl
beertalk.dk
Tanker fra provinsen
Lehrmann og Bryg
Malt og humle

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: