Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 10,9% vol. (35,5 cl. dåse)
Forhandler: Bestofbeers.dk, sponsoreret.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Tak til Bestofbeers.dk for denne lækre Imperial Stout brygget Mikkeller San Diego.

Mikkeller San Diego holder til i amerikanske Alesmiths gamle bryggeri, og sender hver anden uge friske forsyninger til Danmark med jetjæger. Mange af deres øl brygges i et begrænset antal, og koster en mindre bondegård for en dåse på 50 cl. Men det er nu ikke så galt, når man tænker på, hvor gode de er – 75-80 kr for en dåse. The hype is real!

SAMSUNG CSC

Beer Geek Brunch derimod er i det faste sortiment. Nu tænker du måske, at du før har hørt om Beer Geek Brunch (Weasel), og ja det har du.
Beer Geek Brunch Weasel er brygget med den vietnamesiske Ca Phe Chon kaffe, som et væseldyr gnasker i sig. Igennem dyrets fordøjelse tager de hårde kaffebønner sig en tur, og ud kommer det fineste kaffe. Vi lever i en skør verden. “Kaffebønnerne” samles op og forarbejdes endnu en gang, og bruges siden hen til kaffe og øl.

Denne øl har bryggerne dog ikke valgt, at brygge med Ca Phe Chon kaffe, men blot helt almindelig kaffe, så vidt jeg ved.

Duft
Beer Geek Brunch dufter af mørkristet kaffe, sød finsk lakrids, karamel og vanilje. Det er simpelthen en fortryllende duft.

SAMSUNG CSC

Smag
Mundfylden er blød, sød og cremet. Beer Geek Brunch har en smag af ahornsirup (selvom øllen ikke er brygget med det, den er derimod brygget med farin) og vanilje. Kaffen synes jeg ikke er så fremtrædende, men den dukker lige op i eftersmagen.

Konklusion
Beer Geek Brunch har ikke den samme smag af kaffe som Beer Geek Breakfast.
Beer Geek Brunch er en mere afrundet oplevelse, vi er jo også længere oppe på dagen (breakfast = morgenmad / brunch = brunch).
Beer Geek Brunch bliver sjovt nok ikke hverken kvalm eller for meget i længden. Det er en nydelse fra start til slut.

5 ud af 5 kapsler.

5kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: