BrygBrygBryg er et small batch brewery, de brygger øl i meget begrænsede mængder. BrygBrygBryg er hjemmebryggere, og har brygget øl siden december 2016. Siden december 2016 har BrygBrygBryg brygget 29 øl, som du kan finde opskrifter på via deres hjemmeside.


BrygBrygBryg har gang i forskellige ting, blandt andet efterølet lambic projekt, surdejsopskrifter, og en fed Instagram-profil og Facebook-profil, som jeg vil anbefale dig at følge.

SAMSUNG CSC

Peter var i kontakt med BrygBrygBryg i november, og da han og Camilla var til familie-tamtam i København (BrygBrygBryg holder til i Nordvest i København), mødtes de for at udveksle øl.
Ugen inden jul d. 3. søndag i advent sådan helt præcis, smagte Peter og jeg på de fem øl og en stikkelsbærvin fra BrygBrygBryg. Øllene vi smagte på var: Anne Weisse, Beskidt Rum Edition Oak Aged, Mr. Awesome’s Apple Pie Stout, Cinnamon Kiss of Death (Julebryg 2017), Barley Wine og Vin de Groseille.

SAMSUNG CSC

Lidt omvendt kommer den overordnede konklusion her, da vi smagte øllene på én gang. Efter den overordnede konklusion kan du læse anmeldelsen af Mr. Awesome Apple Pie Stout.

Overordnet konklusion
BrygBrygBryg har brygget fem rigtig dejlige øl og en vin, og givet os en nyfundet (mulig) kærlighed for Barley Wine, om ikke andet så for BrygBrygBryg’s Barley Wine.

Som en overordnet ting har vi som hobbybryggere selv savnet lidt ekstra information i form af OG og FG, så vi kunne lade fantasien løbe afsted med os.

Alt i alt, har det været en udsøgt fornøjelse at drikke øl fra BrygBrygBryg, som vi i 4 ud af 5 bryg godt kunne være i tvivl om var kommercielt mikrobryg eller håndbryg, da der virkelig er sjæl og godt håndværk bag disse øl! Vi glæder os til mere!

Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 12,5% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: BrygBrygBryg, sponsoreret. 
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Udseende
Lækker er etiketten på dette bryg. Mr. Awesome ser i rigtig awesome ud på etiketten. Øllet er kulsort med et beige skum på toppen.

Duft
Mr. Awesome dufter af æbler, kanel og vaniljesukker – en rigtig duft af æbletærte. Øllen har en virkelig lækker aroma, og vi kommer øjeblikket til at tænke på Nerdbrewing –  Carrot Cake Edition. Mon Mr. Awesome også smager lige så godt som den dufter.

Smag
Vi kunne have svoret, at Mr. Awesome er brygget med laktose, så fed synes vi at mundfylden er. Det er også lidt som at få et stykke med æbletærte, hvor vi kan smage de karameliserede æbler, kanel og krydderier.

SAMSUNG CSC

Eftersmagen bliver dog ret tynd, som om den mangler noget restsødme.
Krydderierne tager overhånd, og det er som resten af øllen ikke helt kan følge med. Det er en sød og klistret øl, der hænger godt i mundvigen.  Smagen af lakrids ligger lidt latent, det føler vi er skudt lidt ved siden af.

Konklusion
Krydderierne tager overhånd og resten af øllen kan ikke følge med. Vi mangler noget mere bund og kraft, der tager hånd om krydderierne. Den er ubalanceret i smagen. Duften af æbletærte er fantastisk, men smagen følger desværre ikke resten af øllen til dørs.

3 ud af 5 kapsler.

3kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: