Øltype: Brown Ale
Alkohol: 9,0% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 91 kr.  
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

Efter sidste lørdag hvor Mathias og jeg drak en hulens masse øl, og en søndag som knapt nok eksisterede, så har jeg ikke drukket særlig mange øl. En for at være helt præcis.
Nå, men nu har jeg med slid og slæb åbnet for Nerdbrewing – POJO Bourbon Oak Ed., en flaske der er blevet vokset godt og grundig.

IMG_20180316_200514

Duft
POJO Bourbon Oak Ed. er en Brown Ale, men det er dælme svært at dufte. Øllen er brygget med vietnamesisk kaffe, som jeg lige kan ane bag den fede duft af mælkechokolade.

Smag
Bag duften brager smagen frem. POJO Bourbon Oak Ed. har en mundfylde som en Imperial Stout, en smag som en Imperial Stout og en eftersmag som en Imperial Stout.

POJO Bourbon Oak Ed. er så vidt jeg ved lagret med bourbonvædede egetræsspåner, ikke bourbon fadlagret, som man godt kunne tro.

IMG_20180316_204342

Derfor skinner smagen af bourbon ikke rigtig igennem. Men det er gør den anden smagsgiver derimod – nemlig den vietnamesiske kaffe. Eftersmagen emmer af kaffe og en dejlig maltet bitterhed.

Konklusion
Jeg glemte helt at nævne, at POJO Bourbon Oak Ed. smager af god mørk chokolade.

POJO Bourbon Oak Ed. er en lækker øl, men jeg synes den smager for meget af en Imperial Stout. Jeg kan ikke rigtig finde smagen af Brown Ale frem i øllen. Men som sagt er det en god øl, og det er imponerende at Nerdbrewing kan skabe en så cremet mundfylde uden brugen af laktose.

4 ud af 5 kapsler. 

4kapsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: