Øltype: American Pale Ale
Alkohol: 7% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 35 kr. 
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

Sodavandis eller sodavands-øl? Kan man brygge en øl der smager af sodavandsis? Flere har gjort forsøget, blandt andet Omnipollo med deres serie af is-øl.
Dette er dog ikke Omnipollo, men derimod skotske Fierce Beer og norske Amundens Brewery, der forsøger sig ud i den ædle kunst, at brygge en sodavandsis-øl.

IMG_20180527_214213

Udseende
Ud af dåsen hældes en fed og orange øl. Det ligner appelsinsorbet og appelsinjuice på en gang. Skummet er hvidt og cremet.

We love the beers that Amundsen make. They pack in a lot of flavour. For this collab we wanted to make a beer that transports you back to childhood days, sitting on the beach with an orange and vanilla ice lolly. Smooth, decadent and also refreshing.

Duft
Orange Scream dufter af appelsin, flødeis og vanilje.

IMG_20180527_214219

Smag
Smagen af appelsinis er der med det samme. Det samme er mundfylden. Det er en creamet sag der møder mine smagsløg. Selv lidt humle kan Orange Scream byde på, med lidt bitterhed i eftersmagen, ja den er faktisk ret tør.

Konklusion
Det er nu ikke humle man skal komme for i Orange Scream, men derimod smagen af is. Det er det bedste forsøg på en sodavandsis-øl jeg har drukket. Ja, den slår Omnipollo – Popsicle Pils med flere meter. Popsicle Pils besidder ikke samme fylde som Orange Scream.

4 ud af 5 kapsler. 

4kapsel

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: