Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 6,0% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 35 kr. 
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

Let’s Get Schwifty In Here! Danske Flying Couch må være store fans af Rick & Morty siden de opkalder deres IPA efter sangen “Get Schwifty”. Jeg er også fan af Rick & Morty, så jeg vil råbe: “Wubalubadubdub!!!”

Udseende
Endnu en hyldest til Rick & Morty ses på etiketten. Rick står på en flyende sofa, og Morty svæver hjælpeløst rundt i rummet, og de blå og hjælpsomme Mr. Meeseeks ses nederst på etiketten.
Øllet er uklar med en flot gul farve. Skummet er hvidt, men der er ikke meget af det. Måske Mr. Meeseeks kunne hjælpe der?

Duft
Get Schwifty dufter af ananas, appelsin og grape.

IMG_20180623_145621

Smag
Get Schwifty har en fed og frisk mundfylde. En god kulsyre giver øllen dens friske pust, og så har øllen en lækker bitterhed i eftersmagen.
Get Schwifty har den klassiske American IPA smag, med en god smag af tropiske humler, der dog ikke går over i en New England IPA. Smagen ligger mere i den bitre ende end den søde. En smag af grape og appelsin.

IMG_20180623_145535
Konklusion
Get Schwifty er en lækker, frisk og bitter American IPA. Der er knald på aromahumlen, knald på bitterhumlen og i det hele knald på den. Og så får Flying Couch lige 0,25 point ekstra for at være fanboys af Rick & Morty!

4,50 ud af 5 kapsler. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: