Øltype: Barley Wine
Alkohol: 10,4% vol. (75 cl. flaske)
Forhandler: Tak til Anders for at give mig Risgoop i fødselsdagsgave.
Bedømmelse: 4,75 ud af 5 kapsler.

Tak til Anders for denne fødselsdagsgave. I 2017 fik jeg Risgoop, et samarbejdsbryg mellem danske Mikkeller og amerikanske 3 Floyds Brewing Co.

Risgoop er en Barley Wine på 10,4% vol. brygget med ris. Flasken kommer i vilde 75 cl., og netop derfor har jeg ventet med at drikke Risgoop til den helt rigtige lejlighed.

Og lejligheden bød sig, da vi havde været i haven det meste af dagen, og Annika sagde, at jeg rigtig nok havde fortjent en øl.

3 Floyds Brewing Co. & Mikkeller – Risgoop, Barley Wine på 10,4%.

Udseende
3 Floyds Brewing Co. & Mikkellers Barley Wine Risgoop kommer i den 75 cl. store flaske, hvilket ikke ses særlig meget længere. De store flasker vidner om eksklusivitet, og oftest i et begrænset oplag.

Etiketten er virkelig flot og meget fængende. Risgoop er mørkeorange og besidder et off-white skum, der forsvinder hurtigt.

Flot udseende på 3 Floyds Brewing Co. & Mikkeller – Risgoop

Duft
Risgoop er en Barley Wine der har en vild aroma af malt og humle, en herlig blanding. Vældig kompleks og balanceret. En duft af brød, egefad, krydderier og frugtig humle.

Smag
Risgoop har en lækker smag, med en god mundfylde, hvor kulsyren giver denne Barley Wine en dejlig lethed. Duft og smag minder meget om hinanden, hvor Risgoop har en smag af brød med sprød skorpe, mørk sirup og bitter og frugtig humle.

3 Floyds Brewing Co. & Mikkeller – Risgoop er en rigtig rice beer? Etiketten er vildt flot og fængende.

Konklusion
75 cl. lækker Barley Wine er Risgoop fra 3 Floyds Brewing Co. & Mikkeller. En Barley Wine både med godt bid fra humlen og en sprød smag af malt, og ikke mindst en varmenende følelse af alkohol. 3 Floyds Brewing Co. & Mikkeller – Risgoop får:

4,75 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: