Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 8,5% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Two Face Brewing, sponsoreret.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Bedre sent end aldrig, plejer man at sige. Denne anmeldelse har af uransaglige grunde ligget strandet i mine kladder på bloggen. Men nu bryder den overfladen og ser dagens lys.

Tilbage i april 2018 var jeg på besøg hos Søgaards Bryghus. På Søgaard Bryghus holder Two Face Brewing til, som et underbrand af Søgaards. Two Face Brewing står for noget af det eksperimenterende øl, og der bliver brygget friske New England IPA’er og tunge og søde stouts. Du kan se Two Face Brewings udvalg af øl her.

Jeg blev inviteret af Peter (Master of Hoppets), som arbejder på Søgaards Bryghus som brygger sammen med sine kollegaer Tom og Cindy.

Udseende
Inden jeg gik, spurgte Peter om jeg ikke ville være have en øl med hjem? Tjo, det ville jeg da ikke have noget imod. Derfor fik jeg Two Face Brewings Mexican Standoff med og tilmed også et glas.

Etiketten har et sjovt tegneserieagtig udseende, og øllet er sort med et beige og cremet skum.

Duft
Mexican Standoff skal dufte som en kop mexikansk varm kakao, derfor er den brygget med kanel, vanilje, kakao- og kaffebønner.
Når jeg stikker næsen i øllet, ja så er duften af kanel meget fremtrædende. Jeg kan umiddelbart ikke duft meget mere end kanel.

Smag
Mexican Standoff har en medium mundfylde. Øllet klistrer lidt til tænder og tunge. Efter den klistrede og lidt tynde mundfornemmelse, dukker en smag af kanel op. Derefter dukker noter af kaffe op, lidt noter af chokolade og vanilje. Eftersmagen er overraskende bitter og tynd.

Konklusion
Mexican Standoff synes jeg bliver lidt for tynd, der måtte for min skyld gerne være noget mere mundfylde, og bedre balance mellem de krydrede ingredienser.

3 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: