Øltype: Mjød – braggot (mjød brygget med honning og malt)
Alkohol: 6,7% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Ragnarok Craft Beer Shop, sponsoreret. En del af Secret Craft Beer Box november 2020
Bedømmelse: 4,75 ud af 5 kapsler.

Tak til Ragnarok Craft Beer Shop for denne helt specielle braggot.

Mad Scientist / Mead Scientist er et nyt bryggerier på den ungarske øl-himmel. De har taget eftersigende taget øl-verden med storm.

Your Weekend Lover er en braggot, en krydsning mellem mjød og øl. Braggotten er brygget med vand, honning, lilla basilikum, bygmalt, hvedemalt, yoghurt og gær. En normal mjød er blot brygget på vand, honning og gær – og et utal af smagsgivere, og en øl består af vand, malt, humle og gær.

Duft
Your Weekend Lover har en umådelig krydret aroma. Jeg kan fornemme både honning, lyng, lime, kanel og basilikum. Den er meget ulig noget jeg har duftet til før.

Smag
Hold kæft den smager godt. Your Weekend Lover, som øllen hedder, smager meget anderledes end øl og mjød, det smager sjovt nok som en krydsning af de to stilarter.

Your Weekend Lover har en medium mundfylde der følges tæt af en behagelig omend boblende kulsyre. Det følelse som at drikke champagne eller en mousserende riesling.

Duften glider elegant over i smagen og fortsætter sit krydrede ridt. Her spiller igen honning, lyng, lime, basilikum (som giver en varm følelse inden i, som havde de også brygget den med kanel, vi kommer i julestemning), men også en smag af pære og syrlige æbler ind.

Eftersmagen afsluttes tørt og lidt bittert.

Konklusion
Your Weekend Lover er et vildt lækkert glas øl-mjød-thing. Det er smager bare vildt godt, og jeg har lyst til at drikke den i spandevis. Den er ekstrem forfriskende og læskende.

4,75 ud af 5 kapsler.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: