Øltype: Imperial India Pale Ale
Alkohol: 8,0% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Dinøl.dk, 75 kr.
Bedømmelse: 4,75 ud af 5 kapsler.

Udseende
Allerede da jeg knapper dåsen op, kan jeg se øllets fantastiske gule glød. Ud af dåsen hældes en gul og tyktflydende væske. Skummet er hvidt og cremet, og bliver liggende på øllen helt til sidste tår.

Space Dream Lab er en del af Equilibriums serie af IPA’er, der er brygget uden laktose, øllen her er brygget med vilde mængder hvede og havre for at frembringe den fede mundfylde.

Space Dream Lab er et samarbejdesbryg med Other Half Brewing, et bryggeri beliggende i Brooklyn New York, der er kendt for at brygge vilde IPA’er.

Duft
Med Space Dream Lab får du smidt en frugtkurv med tonsvis af tropiske frugter direkte i hovedet. Øllen er brygget med humlerne Citra og Galaxy, der først kogt sammen med øllen og dernæst tørhumlet med førnævnte humler.
Citra og Galaxy kører hårdt på med citrus, grapefrugt, lime, fersken og passionsfrugt, og alt undtagen lime finder jeg i Space Dream Lab.

Smag
Space Dream Labs mundfylde er spot on. Den er stor, fed og blød. Hveden og havren gør i den grad sit til, for at frembringe en fed og lækker mundfylde, som laktosen ellers ville kunne bidrage med.

Og så smager øllen også bare forrygende godt. Lækkert er det med den store mængde af humle, og smage af fersken, ananas, passionsfrugt og mango. Smagen er ligesom mundfylden stor og fed.

Eftersmagen er ikke voldsomt bitter selvom vi her har at gøre med en DIPA (Double India Pale Ale) på hele 8% vol. Og alkoholen gemmes skønt i øllet, det er lækkert skåret, og det er først når øllen er væk at alkoholen mærkes i kroppen.

Konklusion
Det er første gang jeg anmelder en øl fra Equilibrium Brewery, og jeg må sige at jeg ikke er skuffet. Det er en juicebomb der kører på den helt store klinge.

Equilibrium Brewery & Other Half Brewing – Space Dream Lab får:

4,75 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: