Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 7,1% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: To Øl webshop 45 kr, en del af To Øl Beer Club marts
Bedømmelse: 3,50 ud af 5 kapsler.

Mens jeg sidder her og venter på det nyeste boks af To Øl Beer Club, slår jeg tiden ihjel med en anmeldelse af Side Quest. En IPA på 7,1% brygget på havre, malt, vand, gær og humler, som hverken bliver oplyst på etiketten eller Untappd, hvilket er lidt mærkeligt, når det nu er en hazy IPA.

Det er også ligemeget, jeg skal gerne på en sidemission, som Jakob Stegelmann ville sige i Troldspejlet, og en rigtig god én.

Udseende
Ud af dåsens spraglede ydre hældes en grumset gul væske. Det ligner appelsinjuice, men det hvide og høje skum afslører, at det ikke er juice men øl der er i dåsen.

Duft
Side Quest har en sødmefuld tropisk aroma af mango, fersken, ananas og appelsin. Det hele er meget NEIPA’sk.

Smag
Side Quest besidder en relativ fyldig mundfylde, men den glider hurtigt over i en forholdsvis snerrende og bitter eftersmag. Det snerrende gør sig på bemærket på tungen, som bliver flået i, af den massive omgang bitterhumle. Hvor duften var mere sødmefuld, smager Side Quest mere af overmoden ananas og mango.

Konklusion
Øllen river og flår i mine smagsløg og jeg sidder tilbage med en meget bitter oplevelse. To Øl beskriver Side Quest som værende en hazy IPA, så man (jeg) skulle jo tro at det var en New England IPA, men det er det ikke. Jeg prøver at forstå Side Quest, som jeg synes er lettere misvisende, men ikke desto mindre smager det jo stadig godt.

To Øl har bragt mig ud på en mere eller mindre forvirrende sidemission, som jeg lige skal finde hoved og hale i, men jeg har da nu drukket øllen og giver derfor Side Quest:

3,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: