Øltype: India Pale Ale – rug
Alkohol: 6,5% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: To Øl Beer Club juli 2022, kan købes her.
Bedømmelse: 4,00 ud af 5 kapsler.

Det er fredag og vi forbereder os til at få besøg i morgen af Annikas veninder. Annika har lavet salater og jeg har købt ind (jeg besøgte Rema, Superbrugsen og Fakta på cykel), så nu sidder vi på terrassen og nyder et velfortjent glas øl og Riesling i Annikas tilfælde.

Duft
Insane in the Grain Rye er en IPA brygget med rug, men dufter den så af rug spørger du nok? Nej, ikke rigtig. Den har mere en duft af nyslået græs og bitter humle.

Smag
Smager den så af rug, spørger du måske? Nej, heller ikke rigtig. Men den smager af humle, ikke sådan af tropiske frugter, men mere down to earth-agtig. Lidt af citrus, lidt af græs og lidt af fyr. Jeg føler at rugen bidrager til mundfylden som ligger lige mellem medium og fed.
Eftersmagen er ganske bitter og så alligevel ikke helt, her kommer der er en snert af sødme, som man godt kunne tilskrive rugen.

Konklusion
Insane in the Grain Rye kunne man godt tro var en rugbrødsøl, men det er mere en IPA tilsat rug, for at give den en god mundfylde, sødme og en lidt jordet fornemmelse.

4,00 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: