Øltype: Gose
Alkohol: 3,8% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: To Øl Beer Club august 2022, kan købes her.
Bedømmelse: 4,25 ud af 5 kapsler.

I dag anmelder jeg To Øl – Gose To Hollywood, en øl som første gang så dagens lys i 2015. På daværende tidspunkt fik To Øl brygget størstedelen af deres øl på det belgiske bryggeri De Proefbrouwerij, hvor Mikkeller også får brygget deres øl. I 2019 rykkede To Øl deres produktion af øl ud i den gamle Beauvai-fabrik i Svinninge, og i 2020 blev Gose To Hollywood 2.0 så genfødt.

Gose To Hollywood 2.0 er en Gose brygget med appelsin. En Gose er en gammel tysk stilart, som er ganske sur i sit udtryk men også lettere salt.

Udseende
På etiketten af Gose To Hollywood 2.0 ses et gammelt prøvebillede. Et så godt som identisk prøvebillede, som jeg sad og kiggede på i weekendernes tidlige morgentimer, inden Snurre Snups Søndagsklub blev vist på TV2.

Øllet kunne ligeså godt være appelsinjuice, der her med sin orange og sporadiske skum minder uhyggeligt meget om appelsinjuice.

Duft
Appelsinjuicen fortsætter for fuld flor. Øllen dufter dejlig af appelsinskal, appelsin-og citronsaft. Det er en duft der giver mundvand.

Smag
Gose To Hollywood 2.0 smager af appelsin og citron. Mundfylden er frisk og læskende, og eftersmagen er syrlig og salt. Og med en tappedato d. 25/7/2022 kan den næsten ikke blive mere frisk.

Konklusion
Gose To Hollywood 2.0 besidder kun 3,8% vol. og jeg kunne drikke spandevis af denne lækre øl. Det er en rigtig sommerbasker og smager hjernedødt godt.

4,25 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: