Øltype: Märzen
Alkohol: 5,8% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: To Øl Beer Club september 2022.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

Septembers månedsboks er dedikeret til Oktoberfest. I boksen findes tre lette øl i form af en Pilsner, Märzen og Classic (Vienna Lager), som alle hører sig til en rigtig tysk Oktoberfest. Men det er jo ikke oktober endnu indvender du måske, og det er To Øl også godt klar over. Med hver månedsboks følger også et digitalt magasin med info om øllene og en lille indledning. Den indledning får I nu her under billedet.

45 Days Vienna Lager, #10 DIPA, Mexican Hot Chocolate Imperial Stout, 45 Days Märzen, First Frontier, Collaboration Curse

“Grab your Lederhosen and Dirndl because we are celebrating Oktoberfest!
We are very excited to be able to share a special Oktoberfest edition of the club box with you. ‘But it’s September!’ you yell, arms flailing madly in the air. Yes, my sweet summer child, and that is because you are getting the beers as soon as we brew them (as always) which means all the crispy, golden god juice is coming to you a month early. ‘What if I don’t like lagers? What will I do then?’ you say. In that case, you walk over to the nearest mirror and have a long hard look at yourself and say ‘Get your sh*t together Derick!’. ‘My names not Der…’ ‘SSSHHH’. Enjoy the beauty of slow fermented & matured lagers, served side by side to appreciate their delicate complexity. And happy Oktoberfest!!”

To Øl Beer Club ZIne september 2022

Udseende
45 Days Märzen kommer i en lækker dåse med efterårets varme farver. Øllet har ligeledes efterårets glød med et hvidt skum på toppen. Det er en helt igennem hyggelig øl at beskue.

Duft
Øllen dufter af varme krydderier og ristet karamelmalt.

Smag
45 Days Märzen smager forbasket godt. Øllen har fed mundfylde med en smag af ristet malt, karamel og en snert af humlebitterhed. Eftersmagen er læskende og jeg har bare lyst til at hælde øllen lige ned i løgnhalsen.

Konklusion
Jeg kunne drikke spandevis af 45 Days Märzen og jeg er tosset med den. Jeg uddeler:

4,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: