Øltype: Double/Imperial India Pale Ale
Alkohol: 9,2% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: To Øl Beer Club 2022 september, kan købes her.
Bedømmelse: 3,50 ud af 5 kapsler.

I To Øl Beer Club 2022 september var at finde den nyeste iteration af #-serien. To Øl er nået til nr. 10, og har denne gang skruet alkoholstyrken op til 9,2%, og humlet øllen med hele seks af slagens: Triumph, Centennial, Comet, Raku, Ekuanot og Columbus.

Udseende
#10 DIPA er en flot dåse, med farver der giver et flot genskin i lyset. Øllet står flot i mit nye To Øl tekuglas, som også er rigtig dejligt at drikke af.

Duft
Øllen dufter heftigt af tropiske frugter med et twist af overmoden frugt. Ydermere stiger en sødmefuld og tung aroma op af glasset, og man kan næsten fornemme alkoholens fylde.

Smag
#10 DIPA har en kraftig mundfylde med en smag af overmodne frugter, som mango, ananas, fersken og nektarin. Det føles som at drikke en multifrugtjuice med ekstra frugtkød og vodka. Øllet varmer ned i svælget og eftersmagen kan mærkes et godt stykke tid, selvom bitterheden er forholdsvis lav.

Konklusion
En duft og smag af overmodne tropiske frugter og fornemmelse som at drikke en vodkajuice, det er lidt mærkeligt. Hvis jeg skulle drikke #10 DIPA igen, ville jeg gerne se lidt mere sødme til at maskere den høje alkoholprocent, og jeg synes ikke at den helt kommer i hus, og så gerne en mere balanceret øl på omkring 8%.

3,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: