Øltype: India Pale Ale – session
Alkohol: 4,6% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: To Øl Beer Club november 2022.
Bedømmelse: 2,50 ud af 5 kapsler.

Allerede sidst i oktober dukkede de første juleøl op, og nu sidder jeg så med Nisse Juice i glasset fra min november-månedskasse fra To Øl. Nisse Juice er en Session IPA på 4,6% og kan købes i det fleste supermarkeder, primært Meny. Udover Nisse Juice var også at finde:

  • Ambience (6%) Amber Ale med fed malt og lækker humle.
  • Santa Goes F* It All (4%) Pastry Sour brygget med koriander, laktose, ananasjuice, appelsinjuice, limejuice, guavajuice, vaniljebønner og havsalt.
  • Santa’s Secret: Mochaccino Messiah Triple Shot (8,3%) Triple Coffee Brown Ale brygget med kaffe, kanel og kardemomme.
  • 12th Anniversary (12,12%) Imperial Stout med en masse 12-taller. Heriblandt 12 malte, 12 kg roibo the, 12 kg tonkabønner osv.
  • Blizzard (in a beer mug) (6%) Winter Wheat IPA brygget med hvede, havregryn og humlet med Chinook, Citra, Simcoe, Azacca, Galaxy og Mosaic.

Udseende
Øllet har en næsten mælkeagtig glød over sig, selvom øllet er gult, mens skummet står hvidt og cremet på toppen. Dåsen har flotte farver, og så er det lidt sjovt at drikke Nisse Juice. Det er som om navnet er en lille smule frækt?

Duft
Nisse Juice dufter ikke af det store. Lidt tropiske frugter, citrus og appelsin.

Smag
Vi starter lige med eftersmagen, da den er forholdsvis bitter for en Session IPA at være. Mundfylden er lettere cremet, frisk føles den tilmed og smagen er lidt kraftigere end duften med sine tropiske frugter, citrus og appelsin. Eftersmagen er tør og bitterheden, ja den er høj.

Konklusion
Den frække nisse er ikke helt så frække, som jeg tiltænker den. Jeg ved ikke helt om vores nisse ville bruge penge på denne øl. Jeg ville nok ikke, da den virkelig ikke skiller sig særlig meget ud. Udover navnet finder jeg ikke noget videre julet over den.

2,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: