Øltype: Alkoholfri Mild Ale
Alkohol: 0,5% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Superbrugsen, 25 kr.
Bedømmelse: 3,75 ud af 5 kapsler.

Anarkist Mighty Mild er en alkoholfri Mild Ale. Men hvad er en Mild Ale? En Mild Ale er en gammel britisk øltype, hvor alkoholprocenten typisk holder 3-4%. Øllet er baseret på engelsk malt og humle, og har typisk en duft og smag af brød og sprød skorpe. Læs meget mere om Mild Ale ovre hos Beertalk.dk.

Udseende
Mighty Mild fandt jeg på hylderne i Superbrugsen, ikke blandt deres alkoholfrie øl, men blandt de mere alkoholtunge. De har tydeligvis ikke helt styr, hvad der er alkoholfrit eller ej. Men så er det jo godt, man selv har øjnene med sig.

Men det skilter Theodor Schiøzt nu heller ikke så meget med. Dåsen ligner mest af alt en “rigtig” craft beer dåse, og det alkoholfrie mærkat forsvinder lidt.

Farven på øllen er lige så orange, som selve dåsens etikette. Det er ligner mest af alt ufiltreret æblemost, grumset og uklart. Skummet er beige og cremet.

Duft
Mighty Mild dufter som Mild Ale, der er ikke noget at tage fejl af. En liflig duft af brød, ristet malt og lidt bitterhed stiger op i aromaen.

Smag
Mundfylden er blød og cremet, den ligger sig på tungen, hvor lidt kulsyre også får lov til at lege med. Brød, sprød skorpe og ristet malt ligger også i smagen, og en my bitterhed kan fornemmes i eftersmagen. Øllet føles friskt og lækkert.

Konklusion
Anarkist Mighty Mild dufter og smager som en klassisk britisk Mild Ale. Og man sidder ikke med smagen af mæsk, hvilket er vildt når man tænker på, at øltypen er meget malttung.

Anarkist Migthy Mild kommer op på siden af sin bror Anarkist Hazy IPA, der også er en højdespringer fra Theodor Schiøzt.

3,75 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: