Øltype: India Pale Ale – New England
Alkohol: 5,5% vol. (50 cl. dåse)
Forhandler: Hos Rune, del af The Little Box.
Bedømmelse: 3,25 ud af 5 kapsler.

Ølanmeldelse nr. 994 rundes med Raindrop fra Magic Road. En New England IPA brygget med humlesorterne Idaho Gem og Idaho 7. Humlesorter der er rige på tropiske noter af abrikos, appelsin, papaya, harpiks og frugtslik.

Udseende
Det er fedt med de store 50 cl. dåser fra Magic Road, her får man virkelige meget øl for pengene. Etiketterne er lettere syret, men det må man vist forvente med et bryggerier der hedder Magic Road.

Raindrop står hazy, uklar og gul i glasset. Skummet skummer hvidt og vældigt op.

Duft
Svinges øllet rundt i glasset, og indsnuses der hurtigt derefter, så dufter øllen af krydderurter, græs og harpiks. Venter man til skummet har lagt sig, falder der ro på krydderurterne, og duften af tropiske frugter stiger til vejrs. Her får jeg så en duft af abrikos, papaya og frugtslik.

Smag
Raindrop har en blød og fyldig mundfylde, som jo også er kendetegnet ved New England IPA’er. Øllen har faktisk næsten samme fyldighed, som en DIPA (Double IPA) på 8%, hvor Raindrop blot er på 5,5% vol.

Raindrop smager af frisk og grøn humle, det er især en ret krydret smag jeg fanger i øllet. Smagen af harpiks og en lettere jordet fornemmelse er overraskende kraftig i en øl, der burde smage mere af tropiske frugter.

Eftersmagen bløder heldigvis mere op, men er ender stadig tørt og bittert.

Konklusion
Raindrop smager godt, selvom det en er sjov oplevelse at drikke en New England IPA, der egentlig burde smage af tropiske frugter, men smager af humlebitterhed, harpiks og jord. Den har en dyb og rolige eftersmagen, som ender ganske tørt og bittert.

3,25 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: