Øltype: Pilsner
Alkohol: 5,0% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bad Seed Brewing, 50 kr.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

Ølanmeldelse nr. 999.

Nu sker der ting og sager. Og med ølanmeldelse nr. 999 anmeldes der en sprød Pilsner fra nordjyske Bad Seed Brewing, der har spicet deres klassiske Neu Pilsner op med ekstra lækre humler, i form af Tettnang og Nelson Sauvin.

Der er også godt gang i konkurrencen, og hvis du ikke har deltaget endnu, så kan du stadig nå det, da den bliver lukket d. 18. maj kl. 18.00.

Udseende
Ud af dåsen hældes en rigtig smuk Pilsner. Smuk gyldengul, gennemsigtig og med et cremet hvidt skum står øllen der i glasset.

Duft
Florale og citrusagtige noter stiger til vejrs og møder mine næsebor. Det er lækkert at stikke næsen i øllet, hvor øllen dufter af mere en blot gængs humle og malt, det er rigtig lækkert med en Pilsner der vil meget mere.

Smag
Nelson Sauvins kvaliteter kan i den grad smages i øllen, og jeg kommer umiddelbart til at tænke på Mikkeller Limbo Riesling, da Neu Zealand også har disse riesling-agtige tendenser.

Så Neu Zealand smager af riesling, sommer, sol, citrus og den helt rigtige smag af Pilsner. Mundfylden er frisk og frejdig, hvor kulsyren sammen med bitterheden gør øllen utrolig læskende. Eftersmagen er tør og bitter, og giver mig lyst til at bunde øllen som var det Cocio.

Konklusion
Neu Zealand er en lækker Pilsner med knald på humle, sommerfornemmelser og en rigtig hæld-i-nakken-bajer. Glassets bund ses alt for hurtigt, og jeg skal vist have mig en kasse af denne bajselademad.

4,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: