Øltype: India Pale Ale – Modern West Coast
Alkohol: 7,0% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bad Seed Brewing webshop, 60 kr.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

Udseende
DDH Slice of Sunshine står flot i glasset. Øllen er gyldengul, hazy og har en lettere gennemsigtig glød, hvor kulsyrens bobler kan ses stige til vejrs. Skummet er hvidt og luftigt.

Etiketten har godt og vel samme farve som øllen, og papegøjerne er flotte og mindeværdige. Etiketten er som altid illustreret af Lortsker.

Duft
DDH Slice of Sunshine dufter eddermaneme lækkert. Øllen er double tørhumlet med Nelson Sauvin, Mosaic og Citra, hvor især duften af Nelson Sauvin-humle stiger op til overfladen med en duft af stikkelsbær, Riesling og sødmefulde hvide vindruer. En duft af tropiske frugter, som appelsin, fersken og ananas dukker ligeledes op. Det er eddermaneme lækkert.

Smag
Smagen følger trop, hvor jeg her mødes af en læskende mundfylde med en livlig kulsyre, og en smag af appelsin, hvide vindruer, fersken og ananas. Det er virkelig lækkert, og jeg føler at jeg rigtig sidder og mæsker mig i DDH Slice of Sunshine. Det er næsten som at sidde og spise syltede ferskner direkte fra dåsen.

Eftersmagen er tør, bitter og læskende. Bitterheden bliver ved et godt stykke tid, og jeg har både lyst til at nyde øllen og hælde den direkte i nakken.

Konklusion
Jeg er pænt meget på røven over DDH Slice of Sunshine. Det er en vildt lækker, frugtig, humlet, bitter og tør sommerbasker. En øl som både kan nydes og hældes direkte ned i løgnhalsen.

4,50 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: