Knap så meget øl og mere bla! volume 1.

Tja overskriften siger vel det hele,  der kommer ikke en eneste anmeldelse af øl i dette blogindlæg.
Jeg så lige et program på vores kulturkanal DR K, om hvorvidt Coldplays nummer Viva la Vida er et fuldstændig fantastisk nummer og bare bliver større og større med tiden. Ja selv Barca bruger nummeret til inspiration siger folk og for at komme ind i den rette stemning.
Nu sker det endelige! So ein ding kommer tilbage på sendefladen, men om jeg begriber hvorfor det ikke bliver sendt på DR HD men på DR 2, hvor opløsningen stadig befinder sig på et middelalderligt niveau. Men det bliver fantastisk at få Nicolaj Sonne tilbage og han er ikke alene denne gang. Det bliver med en medvært og hvem det er aner jeg intet om endnu. Jeg håber på at programmet kommer op på de traditionelle 30 minutter, i stedet for 20 minutter der alt for kort tid, for et så godt program.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: