Øltype: Barley Wine
Alkohol: 11% vol. (50 cl. flaske)
Forhandler:
Bestofbeers.dk, sponsoreret (kan stadig købes)
Bedømmelse: 4,25 ud af 5 kapsler.

Cristopher The Crimson Crooner har oprindelse i Marianna The Moody Milf, en sød og blød Barley Wine, som for halvandet år siden indkasserede 4 ud af 5 kapsler.
Cristopher The Crimson Crooner har ligget på Bourbon-fade. Øllen her blev jeg sponsoreret af Bestofbeers, sidste år i d. 12.12.17, da øllen havde release. Så øllen har nu lige over et år på bagen.

Udseende
Cristopher The Crimson Crooner er smuk og mahogni farvet øl. Kulsyren danner små bobler, der stiger hidsigt til tops, og som ender i et tyndt men cremet skum.

Duft
Cristopher The Crimson Crooner dufter af karamel, valnødder og en god omgang Bourbon. Duften af Bourbon giver øllet en dybde, som jeg ikke husker Marianna The Moody Milf besad. Det hele er meget balanceret og jeg har bare lyst til at smage på øllet – nu.

Smag
Cristopher The Crimson Crooner besidder en fløjlsblød mundfylde. Øllet smyger sig om tunge og tænder, hvorefter øllet afgiver en behagelig varme helt ned i mavesækken.
Cristopher The Crimson Crooner smager meget sødt; karamel, chokolade og farin fylder mest i horisonten. Smagen af Bourbon er der tydeligvis også, men bemærkes mest som alkoholvarme. Eftersmagen er sød men har også en anelse bitterhed.

Konklusion
Cristopher The Crimson Crooner har ligesom Marianna The Moody Milf en meget fyldig og sød smag. Bourbonfadet giver dog øllet lidt mere kant, og en anelse bitterhed.

4,25 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: