Øltype: Gose
Alkohol: 4,5% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 50 kr.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

Udseende
Der går lang tid imellem at jeg smager på den tyske øltype Gose. Første gang jeg traf bekendtskab med øltypen var Westbrook – Gose, en helt ny smagsoplevelse bestående af sure og salte indtryk.

Triple Fruited Gose er brygget med blåbær, solbær og abrikos. De to bærsorter bidrager i den grad til øllets udseende. Øllet står flot i mit høje glas fra Fur Bryghus, med en rød-lilla farve, og et lille lyserødt skum.

Duft
Triple Fruited Gose dufter af sødmefulde blåbær og solbær, og tørrede abrikoser. Især duften af blåbær kan jeg rigtig fornemme, som duftede jeg til blåbærmarmelade. Duften er mere sød end sur.

Smag
Triple Fruited Gose er ret syrlig i smagen, hvilket også bidrager til en frisk og læskende mundfylde. En lemonade-agtig mundfylde.
Solbærrene giver en både syrlig og bitter smag på ganen og tungen, mens smagen af salt kan smages i eftersmagen.

Konklusion
Triple Fruited Gose + Blueberry + Apricot + Blackberry burde nydes på en varm sommerdag, men når dette nu ikke kan lade sig gøre, så er mindelserne om sol og sommer lige så godt. For Triple Fruited Gose minder mig om sol og sommer. Frisk, læskende, sur, salt og lidt bitter.

4,50 ud af 5 kapsler.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: