Øltype: Imperial Brown Ale
Alkohol: 10,5% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Saveur Biẽre, 4,50€ (33 kr.)
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

All The Leeeaveees Are Brown
Det er ikke første gang jeg drikker All The Leaves Are Brown, for jeg har nemlig haft to af denne lækre øl. På et tidspunkt spurgte Michael om vi skulle dele fragten fra Saveur Biẽre, jeg takkede ja, og vi købte et par øl. Der var tilbud på øllen her til blot 18 kr, så vi slog begge til.
All The Leaves Are Brown er en Imperial Brown Ale på 10,5% vol, brygget med ahornsirup.

Duft
All The Leaves Are Brown dufter mest af alt af ahornsirup. Det er virkelig godt ramt.

Smag
Øllen har en fed mundfylde med et strejf af kulsyre, som øjeblikket slår over i en fuldfed smag af ahornsirup (som sad jeg og drak direkte af ahornsirupsflasken).
Eftersmagen har en dejlig bitterhed, som gør øllet let-drikkeligt. Læberne klistres, men øllet bliver hverken klægt eller kvalmt. Smagen af alkohol gemmes godt, og fornemmes først når den sidste tår er drukket.

Konklusion
Sidst jeg smagte en Imperial Brown Ale af denne kaliber var med Prairie Artisan Ales – Okie, der dog ligger en halv karakter højere end denne.
Selvom All The Leaves Are Brown har farve som en Imperial Stout, så smager den stadig som en Brown Ale. Øllets krop er stadig forholdsvis spinkel, som en Brown Ale har for vane, samt eftersmagens gode bitterhed.

Det er nu knap tre måneder siden jeg drak den første flaske, og som jeg mindes det, så var smagen af ahornsirup mere fremtrædende. Derfor vil jeg anbefale dig at drikke øllen så frisk som muligt.

Ikke destro mindre er All The Leaves Are Brown en med-og henrivende Imperial Brown Ale med en subtil duft og smag af ahornsirup.

4,50 ud af 5 kapsler.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: