Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 12% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 65 kr.
Bedømmelse: 1,75 ud af 5 kapsler.

Duft
Aún Más A Jesús Port Barrel Aged dufter heftigt af kaffe, mørk chokolade, ristet malt og alkohol. En alkoholkarakter, der næsten kan brænde næsehårene på dig. Aún Más A Jesús har ligget på portvinsfade, så det er lidt skuffende, at fadets karakter er så afdæmpet. Med lidt indbildningskraft kan jeg dog godt fornemme mørke bær, men spritten tager fuldstændig over derfra.

Smag
Aún Más A Jesús Port Barrel Aged har en medium mundfylde, der virker vandet, hvilket nok skyldes fadlagringen, som bringer helt utrolig meget alkohol med sig i smagen.

Øllen smager bittert af chokolade og mørkt ristet malt. Jeg finder en let smag af bær, men det minder tilnærmelsesvis ikke om portvin. Det er meget skuffende.

Eftersmagen er sprittet, tør og kvalm. Jeg har faktisk ikke lyst til at drikke øllen færdig. 65 kr. der ryger lige ud i vasken.

Konklusion
Jeg forventede en øl fyldt til randen med mørke bær og sødme fra en god portvinsfadlagring. Men jeg fik i stedet for en bitter og boozy øl, der på ingen måder er bedre end Even More Jesus, der rent faktisk smager af portvin.

1,75 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: