Øltype: India Pale Ale – New England
Alkohol: 7,2% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 75 kr.
Bedømmelse: 4,00 ud af 5 kapsler.

Jeg står midt i flytterod, da min kæreste Annika og jeg flytter sammen. Så det er ud af storbyen (Aalborg) og til provinsen alias Pandrup, der kun ligger 10 km fra vesterhavet i fugleflugt.

Derfor er det også en af de sidste øl, jeg anmelder her fra min gamle lejlighed fra Aalborgs Øgade-kvarter.

Øllen der anmeldes er Track & Field fra engelske Verdant Brewing Co. Bryggeriet der også lige står bag øllen Putty, som jeg anmeldte for et par uger siden.

Udseende
Track & Field kommer i en flot rød dåse. Øllets farve er mere gult end orange, men mindre gult end appelsinjuice.

Duft
Der er ikke så meget knald på de tropiske frugter, som f.eks. Putty eller Phantastica fra Omnipollo og Stigbergets. Men jeg kan da dufte mango, grapefrugt, citroner og appelsiner. Sjovt nok dufter øllet også en anelse mere spinkelt, hvor alkoholen trods den kun er på 7,2% vol, få lov til at dukke op og forstyrre lidt i helhedsindtrykket.

Track & Field har en medium mundfylde, der klistrer lidt til tungen og hænger lidt ved i tænderne. Igen dukker den spinkle fornemmelse op, og øllet følelse en anelse vandet.

Smagen af humle er fremtrædende, men smager mere af fersken og harpiks. Bitterheden er også væsentlig mere tilstede end ved Putty. Track & Field har en meget tør og bitter eftersmag.

Konklusion
Track & Field får ikke helt mit humlebarometer helt i top. Jeg ligger og roder rundt på 3,75 eller 4,00 kapsler på denne øl, men lander på 3,75. Det er en let og bælle-agtig øl, men for øltypen, er det en meget bitter øl. Og når den koster 75 kr. så havde jeg nok forventet lidt mere.

3,75 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: