Øltype: Alkoholfri
Alkohol: 0,3% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: Superbrugsen Pandrup, 19,95 kr.
Bedømmelse: 4,50 ud af 5 kapsler.

I starten af oktober rullede To Øl fem nye øl ud i de danske supermarkeder heriblandt Coop-butikker og Føtex. Fem øl, der alle er en del af deres faste sortiment, hvor der her er tale om en økologisk pilsner, en alkoholfri øl, pale ale, Session IPA og en New England IPA.

Læs også:
House of Pale

Duft
Implosion dufter af Haribo Ferskner, dem der er drysset med sukker og med en hård skal men bløde indeni. Oveni hatten dufter den også af pære, ja det hele er meget frugtig.

Smag
Duften af Haribo Ferskner fortsætter over i smagen, hvilket er rigtig lækkert. Mundfylden er selvsagt meget let, når man tænker på at øllen inden alkohol har. Derfor føles Implosion også let og læskende på tungen. Eftersmagen besidder meget lidt bitterhed, men lidt er der. Husk især at drikke øllen køleskabskold, for det er en rigtig tørstslukker, en rigtig hæld-i-nakken-øl.

Konklusion
Med en lækker duft og smag af Haribo Ferskner og en let og læskende mundfølelse, så er Implosion en virkelig god alkoholfri øl. Implosion smager faktisk af øl og ikke bare maltvand med brus. Implosion får:

4,50 ud af 5 kapsler.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: