Øltype: Pale Ale – Milkshake
Alkohol: 5,2% vol. (44 cl. dåse)
Forhandler: Ølsmageren, del af månedskasse.
Bedømmelse: 3,5 ud af 5 kapsler.

Denne øl og dens storebror Mango Bay Supreme er købt hos Ølsmageren på Gjøl. Da vi var derude, fik og købte jeg nogle øl, og jeg spurgte Annika, om hun kunne tænkes sig noget. Hun valgte Mango Bay, fordi Ølsmageren fortalte gode ting om øllen, og fordi Annika godt kan lide mango. Og dens storebror fik jeg med Ølsmagerens Månedskasse som også indholdt Collab Piggy X Arpus.

Mad Scientist – Mango Bay og Mango Bay Supreme

Udseende
Hvor jeg syntes at Collab Piggy X Arpus havde en lettere vag og diffus etikette, står Mango Bay knivskarpt. Den er sjov og flot udført, og man bliver på engelsk oplyst om øllens oprindelse og hvad den er brygget med.

Our signature milkshake pale ale. In and outside of Hungary, if you say Mad Scientist, this is the first beer that comes to people’s mind since 2016. Beyond the sweetness, the woody and pungent taste of mango is completed by the creaminess of lactose. Let this be your guilty pleasure!

Mad Scientist – Mango Bay

Øllen står flot og gult i glasset, og skummet er hvidt og cremet.

Duft
Mango Bay dufter selvsagt af mango og vanilje. Jeg kan sagtens fornemme øllens fyldighed, her via laktosen som øllen også er brygget med.

Smag
Mundfylden minder i høj grad om en milkshake. Øllen smager af mango, vanilje og lidt af humle. Under øllens fyldighed kommer sig også en læskende side, og jeg forestiller mig det må være sådan, at tage en fuldmoden mango ned fra et mangotræ og tage en stor saftig bid.

Konklusion
Annika siger at den smager godt! Det synes jeg også sådan set også, selvom jeg ikke har så meget fidus til milkshake øller.

3,5 ud af 5 kapsler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: