Øltype: India Pale Ale – Session
Alkohol: 4,5% vol. (33 cl. dåse)
Forhandler: Superbrugsen, 26 kr.
Bedømmelse: 4,00 ud af 5 kapsler.

For et par år siden efterspurgte jeg To Øls supermarkedsøl i min lokale Superbrugs. Efter en måneds tid kom en række af bryggeriets øl på hylderne. Dog var der ikke andre end mig der købte af dem, og sortimentet blev lige så stille skaleret ned til det sædvanlige lidt kedelig udvalg. Men nu har Superbrugsen i Pandrup igen fået To Øl på hylderne, i denne omgang kan vi mæske os i House of Pale (en meget letdrikkelig hazy pale ale) og denne glutenfrie Session IPA Snublejuice på blot 4,5%.

Udseende
Snublejuice kommer en i flot udseende dåse. Etiketten minder om solnedgang, sommer og sodavandsis. Øllet er gult, uklart og lækkert at beskue. Skummet er hvidt, cremet og klistrer sig til glassets kant.

Duft
Snublejuice er brygget med humlerne Simcoe, El Dorado og Mosaic, og dufter af sol og sommer. Tropiske frugter i stil med mango og ananas. Yderligere stiger en maltet sødme op af glasset, og giver mig fornemmelser af ferskenslik.

Smag
Snublejuice har en blød og cremet mundfylde, der smyger sig om min tunge og kærtegner ganen. Smagen af tropiske frugter som ananas og mango følger igen trop. Eftersmagen besidder en god omgang bitterhed, og jeg efterlades med en tør fornemmelse i gane og hals.

Konklusion
Snublejuice er snublende let at drikke. Det er en øl der ryger lige ned i løgnhalsen, og gør det helt utrolig godt som tørstslukker. Snublejuice besidder kun 4,5% vol. og er samtidig glutenfri, det er godt gået. Jeg har fået mig endnu en go-to-bajer når det skal være nemt og lækkert.

4,00 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: