Øltype: Alkoholfri Sour
Alkohol: 0,3% vol. (37,5 cl. flaske)
Forhandler: Meny, 35 kr.
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Så kommer vi til en af sværvægterne indenfor alkoholfrie øl, nemlig To Øl med deres Lowmotion-serie. Jeg har smagt og anmeldt Lowmotion Red, en fuldstændig forrygende alkoholfri Sour med duft og smag af hindbær, solbær og sol og sommer.

Udseende
Det er altid dejligt at få serveret sin øl i en champagneflaske. Lowmotion Red og Pale er tappet små champagneflasker på 37,5 cl., lige nok til at dele og rigeligt ene mand.

Lowmotion Pale er brygget med hyldeblomst, honning og kvæde.

Øllet er uklart og ufiltreret i en gul til orange farve, med et hvidt og livligt skum.

Duft
Lowmotion Pale dufter af honning og hyldeblomst. Det er en sødmefuld og lækker aroma.

To Øl – Lowmotion Pale

Smag
Lowmotion Pale smager ikke af øl, men på den gode måde. Med Lowmotion Pale i glasset ryger jeg øjeblikkeligt tilbage til en varm sommerdag på terrassen, under en skyggefuld parasol med en læskende øl i hånden. Duggen driver ned af glasset, og jeg drikker begærligt af øllen. Lidt ligesom nu, hvor der næsten ikke er mere tilbage i glasset.

For Lowmotion Pale er en rigtig sommerbasker. Mundfylden er læskende og kulsyren spiller på tungen. Den smager af syrlige kvæder og sødmefuld hyldeblomst. Eftersmagen er tør og let bitter. Og jeg bliver nødt til efter hver eneste tår at slukke tørsten med en ny.

Konklusion
Lowmotion Pale er en fantastisk læskende, tørstslukkende og vederkvægende øl. Det kan ikke gøres meget bedre, og er det perfekte bevis de syrlige og sure øltyper egner sig rigtig godt som alkoholfri. Nogle vil måske mene, at den intet har med øl at gøre, at den bare smager af saftevand. Det er jeg sådan set ligeglad med for Lowmotion Pale er et fantastisk alkoholfri øl, og til sommer køber jeg en hel kasse af dem.

5 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: